با توجه به این که سیب میوه ای است با ارزش غذایی بالا و معمولا کسی از خوردن آن منع نمیشود، در این مقاله به چند نوشیدنی و غذا میپردازیم که در آن ها از سیب استفاده شده.
در مقاله ی قبلی درمورد تاریخچه ی سیب صحبت کردیم که با کلیک کردن روی کلمه ی آبی آن را بخوانید.
نوشیدنی گرم سیب و دارچین
مواد لازم:
4 لیوان آب سیب – 1 عدد پرتقال یا لیمو شیرین – 2 عدد چوب دارچین – میخک و بادیان رومی اختیاری است
مرحله ی اول:
مقداری از پوست لیمو ترش یا پرتقال را جدا کنید و درون قابلمه بریزید، توجه کنید فقط پوست رنگی را میخواهیم چون پوست سفید رنگ لیمو یا پرتقال باعث تلخی نوشیدنی میشود.
مرحله ی دوم:
آب سیب را در قابلمه کنار پوست ها بریزید.
مرحله ی سوم:
چوب دارچین را به قابلمه اضافه کنید، البته که استفاده از بادیان رومی یا میخک باعث میشود نوشیدنی طعم جذاب تری بگیرد ولی استفاده از آن ها اختیاری است.
مرحله ی چهارم:
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آب سیب به آرامی بجوشد و پس از 10 یا 15 دقیقه بعد از جوشیدن آب سیب، نوشیدنی را از صافی رد کرده و سرو کنید.
اسموتی سیب و موز و دارچین
مواد لازم:
سیب 2 عدد ، پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری ، 1 عدد موز ، نصف پیمانه ماست ، نصف پیمانه شیر، یک چهارم پیمانه بادام
مرحله اول:
ترجیحا موز ها را از چند ساعت قبل داخل فریزر، فریز کنید
مرحله ی دوم:
آب سیب ها را بگیرید و داخل مخلوط کن بریزید.
مرحله ی سوم:
مواد دیگر را داخل مخلوط کن بریزید و موز و آب سیب را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مایع یکنواختی به دست آید و اسموتی شما حاضر است.
پای سیب
یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین شیرینی های جهان کیک پای سیب است. در واقع پای یک نوع خمیری است به اسم کراست که با بقیه ی مواد ترکیب میشود. در ابتدا به شکل و عنوان غذا از آن استفاده میکردند، یعنی داخل خمیر پای را با سبزیجات و گوشت پر کرده و سرو میکردند ولی به مرور زمان انواع میوه و کرم های مختلف برای تهیهی آن اضافه شد و از غذا و وعدهی اصلی به دسر تبدیل شد.
مواد لازم برای تهیه خمیر کیک پای سیب :
دو فنجان آرد – یک قاشق چایخوری نمک – 5 قاشق چایخوری آب سرد – یک عدد تخم مرغ – شیر به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه مواد میانی کیک پای سیب :
یک سوم فنجان شکر – سه قاشق غذاخوری آرد -7 عدد سیب پوست کنده شده و خرد شده – یک قاشق غذاخوری دارچین – یک قاشق چایخوری جوز هندی – یک سوم فنجان شکر قهوهای
تهیه خمیر پای سیب
مرحله ی اول:
داخل یک ظرف مواد اولیه خمیر پای را با هم ترکیب کنید تا خمیر درست شود، سپس خمیر را با دست ورز دهید.
مرحله دوم:
بر روی یک تخته چوبی آرد ریخته و خمیر را روی آن با وردنه صاف کنید تا به ضخامت مورد نظر برسد.
مرحله سوم:
خمیر را در داخل قالب یا ظرف مورد نظر بریزید و اضافه های خمیر از دور ظرف جدا کنید. در آخر ظرف خمیر را داخل یخچال قرار دهید تا خمیر کمی خودش را بگیرد.
تهیه مواد داخل کیک پای سیب
مرحله اول:
همه مواد را داخل ظرف بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله دوم:
اضافه های خمیر را که از ظرف جدا کرده بودید به شکل نوارهای باریک برش بزنید تا روی پای قرار دهید.
مرحله سوم:
اکنون خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و مواد داخل پای را رویش بریزید.
مرحله چهارم:
تخم مرغ را نیز به خوبی میکس کنید و با یک برس روی نوارهای قرار گرفته شده بر روی پای خود بمالید.
مرحله پنجم:
فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و ظرف پای سیب را به مدت 45 دقیقه داخل فر بزارید. پای سیب شما حاضر است.
دسر سیب داغ
مواد لازم :
4 عدد سیب -1 قاشق چایخوری دارچین – 2 قاشق غذاخوری عسل
مرحله اول:
این دسر را در مایکرویو تهیه میشود.
سیب را در یک ظرف در مایکرویو بگذارید، مایکرویو را با توان 90% روشن کنید و ظرف را درونش قرار دهید و اجازه دهید سیب به طور کامل بپزد.
مرحله دوم
بعد از 4 یا 5 دقیقه ظرف را خارج کنید. سیب را برش زده و قسمت های اضافی اش را خارج کنید. در آخر مقداری عسل و دارچین روی سیب بریزید و آن را داغ میل کنید.
اسموتی موز و سیب
مواد لازم:
دوفنجان شیر سرد – یک سیب متوسط، پوست کنده شده و درشت خرد شده – یک موز متوسط – چند تکه یخ
مرحله اول
سیب و موز را با حدود نصف فنجان شیر در مخلوط کن بریزید و روشن کنید تا به صورت خامهای و یک دست شوند.
مرحله دوم
شیر باقی مانده را آرام آرام به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا میکس شده و کف کند.
.
مرحله سوم
یخ ها را اضافه کنید و تا حدی که خیلی ریز شوند دستگاه را روشن بگذارید.
نوشیدنی شما حاضر است.
در کل، سیب میوهای است که به صورت های مختلف میتوان خورد، با پوست یا بی پوست، درسته یا تک تکه یا میتوان با میوه های دیگر مخلوطش کرد یا دسر های مختلف با آن درست کرد که همگی بسیار جذاب و خوشمزه هستند.
سیب میوه ای خوشمزه وعام پسند است و اکثر سلایق آن را میپسندند، همچنین بسیار سالم است و دکترها خوردن آن را اکیدا توصیه میکنند.
در مقالات بعد، به دیگر موارد مربوط به سیب میپردازیم.