Press Start Now and Order Your Dates, Apples and Kiwis From Our Website.→ Start Now

برای درست کردن وب سایت به چه نکته های باید توجه کرد ؟

 

 

 

  • وب سایت به طور کل از دو قسمت تشکیل شده است

۱- قالب وب سایت ۲- محتوا

 

  • ما در این مقاله نکته های که برای درست کردن وب سایت از نظر قالب وب سایت نیاز هست براتون توضیح میدیم، قالب وب سایت از دو قسمت تشکیل شده است :

۱- ساختار(قسمت فنی) ۲- چیدمان

 

نکته : قبل از این که موضوع اصلی این مقاله رو شروع کنیم، باید بگم که اگر به هر دلیلی زمان و یا حوصله ندارید که برای مطالعه در مورد اینجور بحث ها وقت بذارید، شاید زیادی حساس باشین و فکر کنین که این اطلاعات برای بالا بردن کیفیت کار شما کافی نیست و از همه مهم تر! نوع کسب و کاری که دارید زیادی تخصصی و پیچیدس و برای اجرای چیدمان وب سایتتون تجربه و علم این کار نیاز هست؛ حتماً از متخصصین این حوزه کمک بگیرین تا بتونند اون چیزی که مورد نظر شماست رو طراحی کنند. فعالیت در فضای مجازی بر خلاف چیزی که در ظاهر یه نظر میاد بسیار چیز پیچیده ای هست و نیاز به آموزش و کسب تجربه دارد. پس توجه داشته باشید که ورود به این حوزه رو نباید دست کم گرفت.

 

ساختار:

  • ساختار وب سایت به قسمت های فنی وب سایت مرتبط می باشد که موضوعی کاملا تخصصی هست موضوع صحبت ما بیش تر در مورد فضای ظاهری وب سایت و چیدمان قسمت های مختلف وب سایت هست.

چیدمان:

  • چیدمان شامل سایز تصاویر، قسمت های متنی، رنگ آمیزی قسمت های مختلف وب سایت… می باشد.

 

 

  • قوانین سلسله مراتب بصری the laws of visual hierarchy :

به این چارت توجه کنید ما برای طراحی وب سایت RAAH از این چارت خیلی استفاده کردیم. با یک نگاه ساده متوجه می شید که این چارت چه مطالبی را به خواهد گفت.

  • ما برای درک بیش تر شما برش های از وب سایت RAAH رو براتون می زاریم که با استفاده از نکاتی که در جدول بالا کفته شده است جایگذاری شده.

 

  • ابتدا در اولین صفحه : ما برای طراحی وب سایت RAAH از قسمت سمت راست سلسله استفاده کردیم یعنی قسمت high همانطور که می بینید وقتی وارد وب سایت شدین با یک اسلاید فول اسکرین روبه رو میشین که حالا می تونین در این قسمت از یک عکس مرتبط یا ویدیو مرتبط استفاده کنید، به این دلیل که از تصویر بزرگ استفاده کردیم در گوشه بالا سمت چپ تصویر از لوگو به صورت بزرک استفاده شده است. و همچنین وقتی دکمه سمت راست بالا را می زنین می بینین که تیبل های وب سایت با فونت بزرگ استفاده شده اند.

  

  • صفحه اول رو که اسکرول کنید وارد صفحه ی دوم بشید این جا هم می بینین که از همون الگو جدول بالا استفاده شده است، به طوری که برای نوشتن درباره ما از تعداد خطوط زیاد استفاده شده است. حالا شما فرض کنید که همه ی المان های وب سایتتون بزرگ هست ولی قسمت های متنی وب سایت کاملا مختصر باشد؟ معلومه از نظر بصری زیاد جلوه خوبی نداره ولی ما در RAAH  در صفحه دوم از تعداد خطوط زیاد استفاده کردیم.

 

  • در قسمت سوم RAAH هم دوباره سعی کردیم رعاییت کنیم تناسب بین المان ها رو، تصاویر اعضای RAAH به صورت عمودی کنار هم قرار گرفته است.

 

حالا شما در همه ی قسمت های وب سایت RAAH که وارد شوید متوجه این قضیه می شوید که ما سعی کردیم فاکتورهای جدول بصری را رعایت کنیم.

 

  • برای این که شما این توضیحاتی که تا اینجا دادم قابل لمس تر باشه از یک نمونه وب سایت که با توجه به قسمت Low طراحی شده براتون می زارم تا تفاوتاشونو کامل متوجه بشین. تصاویر پایین وب سایت شرکت گروه بین المللی اباد راهان پارس می باشد همانطور که می بینید از همه ی المان های کوچک استفاده شده است اسلاید کوچک، تیبل ها با فونت کوچک، متن های کوتاه….!

 

و معمولا در وب سایت های که با توجه به المان های بزرگ طراحی می شوند دارای صفحه لندیگ بلند هستند ولی در مقابل وب سایت های دارای المان های کوچک خیلی تعداد صفحات ان ها کم می باشد. اگر مشاهده کنید در وب سایت RAAH ۶ صفحه دارد که با اسکرول کردن  می تونین بین صفحات جابه جا شوید. در مقابل وب سایت اباد راهان پارس از ۳ صفحه تشکیل شده است.

 

  • طراحی اولین صفحه وب سایت بسیار مهم می باشد:

استفاده از یک عنوان توصیفی و کلیدی در صفحه اصلی که از این طریق مخاطب به محض وارد شدن در وب سایت شما متوجه نوع فعالییت شما شود این برای کاربران بسیار مهم است حالا می توانید برای این کار در اسلاید از یک ویدیو استفاده کنید یا تصویر مرتبط، و در کنار تصویر از یک متن کوتاه استفاده کنید برای توصیف کار خود.

و امروزه استفاده از تصاویر دیجیتالی بسیار ساده که  در عین حال پیام را خوب به مخاطب منتقل می کند می توان استفاده کرد.

 

  • مخاطبین به قسمت های پایانی وب سایت توجه زیادی می کنند:

طبق مطالعاتی که روی ۲۵ میلیون نفر انجام شده است، متوجه این قضیه شدن که بر خلاف انتظار ها مخاطبین به قسمت های پایانی وب سایت توجه زیادی می کنند. یعنی از  موضوع اصلی کار شما در قسمت پایین وب سایت سعی کنید مطالبی بار گذاری کنید چرا چون توجه زیادی بهش میشه!

توجه  : طرح های پیچیده کم تر به عنوان زیبایی درک می شوند.

 

  • چیدمان ساده و چهارچوب های ساده استفاده کنید :

طبق امار گوگل وب سایت های که از طراحی بصری ساده استفاده کرده اند بیشتر مورده توجه مخاطبین قرار گرفته اند.

سعی کنید بدون این که لازم باشد کاربر جایی کلیک کند اطلاعات اصلی کسب کار خودتونو متوجه کاربر کنید. تجربه ثابت کرده خواندن سریع بسیار برای کاربر راحت تر از کلیک کردن است. همان طور که در RaaH می بینید بیش تر اطلاعات در صفحه لندیگ به صورت خلاصه وجود دارد به این صورت که اول مخاطب را جذب کرده بعد مخاطب با خواندن خلاصه اگر نیاز به اطلاعات تکمیلی داشت با کلیک کردن می تواند به اطلاعات بیش تر دسترسی داشته باشد

  • از تصاویر افراد استفاده کنید :

از تصاویر چهره ها استفاده کنید چهره ها توجه را جلب می کنند. و سعی کنیید متناسب با تم رنگی وب سایتتون و نوع فعالیت وب سایتتون از خودتون از تیم کاریتون عکس های مرتبط بگیرید خیلی می تواند کاربردی باشد و نظر کاربر رو  به خود جذب کند، حالا اگر مایل بودید مثل RAAH می تونید رزومه کاریتونو ام قرار بدید.

 

توجه : رنگ هارو فراموش نکنید، رنگ ها دارای مفاهیم احساسی و عاطفی هستند، حتما در طراحی وب سایت خودتون از رنگ ها استفاده کنید. سعی می کنیم در مورد رنگ ها مقاله ای اماده کنیم و در RAAH براتون بار گذاری کنیم.

 

 

  • از صفحات خدمات به پست های بلاگ لینک کنید:

 اگر شما در قسمت درباره ما، درباره خودتون توضیح دادید و اگر در بلاگ در مورد کار خودتون مطلبی اماده کردید و قرار دادید حتما این مطالب رو به هم لینک کنید و مخاطب رو به قسمت های مختلف وب سایت هدایت کنید.

 

  • ریسپانسیو بودن (responsive )

 به این معنا که سایت شما خودش را با تمام اندازه های صفحه ها ( کامپیوتر ، تبلت ، گوشی ) تطبیق دهد. این ویژگی کمک می کند که هر کس با هر دستگاهی به راحتی بتواند از سایت شما استفاده کند. برای این موضوع از اول باید در انتخاب عکس و طراحی فنی وب سایت توجه کنید که به مشکل بر نخورید.

در سال ۲۰۱۵ گوگل یک اماری منتشر کرد که جست و جوهای انجام شده با موبایل بیش تر از ۵۰٪ می باشد که بعید نیست با توجه به پر رنگ شدن تلفن همراه در رندگی روزمره این امار جابه جا شده باشد. پس مهم هست که وب سایت شما در گوشی هم به خوبی قابل نمایش باشد.

 

  • داینامیک بودن وب سایت :

داینامیک بودم وب سایت یا پویا بودن در وب سایت به این معنی است که بخش های مختلف وب سایت به هم متصل باشند و دایما در حال بروز رسانی برای مثال اگر شما در بلاگ وب سایت مطالبی بارگذاری کردین حتما در دیگر قسمت ها که وب سایت که  به ان لینک هست این بروز رسانی انجام شود. یای می توانید از تاریخ ،ساعت در وب سایتتوت استفاده کنید.

 

  • تولید محتوا و یا بلاک نویسی :

 از قسمت های مهم هر وب سایت می توان به تولید محتوای ان اشاره کرد. تولید محتوا می تواند در موضوع های مختلف در زمینه اموزش ، مصاحبه ، در زمینه کاری خودتون ، در مورد کالا و خدماتی که دارید باشد و از همه مهم تر سعی کنید که محتوا رو خودتون تولید کنید از کپی کردن پرهیز کنید مخصوصا از کپی کردن از وب سایت های دیگر.

 

 

سخن پایانی :این چیزایی که نوشتم بخشی از اصلی ترین پارامتر های بود که باید رعاییت بشه برای درست کردن یک وب سایت اطلاع رسانی، من بیشتر اینجا این هدف رو دنبال می کنم که به شما سر نخ بدهم و اطلاعات به صورت بیسیک به شما منتقل کنم

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست